CELOSTNA TERAPIJA

Celostna terapija je poglobljeno delo na sebi. Skozi pogovor se soočite s svojimi občutki, bolečinami, strahovi,…nato vam s tehniko (hipnoza, regresija, theta healing, reconnection), ki je primerna za vas, pomagam zamenjati vzorce, ki vas ovirajo na poti do svojega cilja. Ob tem dobite podporo z Zerobody posteljo in zvočno energijsko kopeljo, ki zdravi vaše mentalno, fizično, čustveno in energijsko telo.

Celovit pristop

Primerna je za ljudi, ki so se pripravljeni soočiti s svojimi ranami, travmami, izgubami, žalovanji, … ter prevzeti odgovornost za svoje življenje. S celovitim pristopom in rednimi terapijami boste zaživeli lahkotnejše, spremenili navade, vzorce in si dovolili mir, harmonijo ter srečno življenje.

Poglobljeno delo na sebi

Skozi pogovor se soočite s svojimi občutki, bolečinami, strahovi,…nato vam s tehniko (hipnoza, regresija, theta healing, reconnection), ki je primerna za vas, pomagam zamenjati vzorce, ki vas ovirajo na poti do svojega cilja.

90 minut

Nepričakovana in zelo prijetna izkušnja. Ta terapija te dejansko prisili, da doživiš najgljobljo meditacijo, ne zavedaš se telesa, s tem pa misli odplavajo v drugo dimenzijo. Priporočam vsem, ki potrebujejo pomiritev od vsakdanjega stresa!
Mateja Primožič