Barbara modlic

Preteklost spustite in začnite živeti sedanjost neobremenjeni. Naj bo vsak dan razlog za čudenje, radovednost in veselje.

Moja pot raziskovanja moči človeškega uma, podzavesti, duhovnosti, se je začela zgodaj  v najstniških letih. Bila sem  izredno senzibilen otrok, ki je čutil ljudi in zaznaval energije. Prebirala sem knjige, ki so raziskovale skrivnost človeškega obstoja in se poglabljala v svet različnih vidikov duhovnosti. Ob redni službi in študiju ekonomije sem začela obiskovati tečaje, s katerimi sem poglabljala znanja in se praktično učila dela z energijami, povezovanju z duhovnim svetom in razumevanju podzavesti na delovanje ljudi. Celostni pogled in izkustvo mi je dal študij Transpersonalno kognitivne psihoterapije TCT®, kjer sem se soočila z delom travm, ki sem jih nosila v sebi in jih delček za delčkom razreševala.

Na poti raziskovanja sebe sem vedno nudila oporo tudi drugim… z nasveti, poslušanjem ali samo s tem, da sem bila tam za njih. Ob tem pa iskala znanja in modrosti ter pridobivala izkušnje pri:

Theta Psy, O.H.T.C. Hypnotist, Recconnective Healing, Angelska svetovalka, PEH- Pleiadian Energy Healing, seminarjih o osebni rasti, komunikaciji, nenasilni komunikaciji, ter šla sama čez izkušnjo rasti s pomočjo šamanizma oz. svete medicine.

Nekaj časa sem ob redni službi opravljala delo kot terapevtka, izvajalka meditacij in antistresnih programov. Sčasoma sem opazila, da me ta naporna pot pelje do izgorelosti. Prišel je čas, ko sem se morala ustaviti, se soočiti sama s seboj in vprašati kje je moje veselje in poslanstvo. Sprejela sem veliko odločitev, se odpovedala redni varni službi, ter začela uresničevati svoje sanje na samostojni poti.

Dobrodošli v Višji dimenziji

MOJE MISLI

S spremembo sebe, svojih odzivov in dejanj, začnemo ustvarjati drugačne okoliščine in rezultate.

Vedno obstaja pot, ki vodi k sreči in zadovoljstvu. Najdite jo.

Certifikati

Theta PSY Svetovalec

Certified Hypnotist

Board certified Hypnotist

Reconnective Healing

Reconnective Healing: The Reconnection