ZVOČNE KOPELI

Zvočna kopel je, kot že ime pove, globoka potopljenost v zvoke in vibracije, ki imajo moč čiščenja in zdravljenja. To je pot samoodkrivanja skozi globoko sprostitev in meditacijo.

Zvočna kopel je celovit pristop k sprostitvi in zdravljenju. To je lahko popoln pobeg iz sodobnih življenjskih stresov. Zvočna kopel vam lahko očisti dušo in povrne ravnotežje. To izhaja iz neizmerne moči zvoka in vibracij. Zvok ima velik vpliv na naša čustva in zdravje, zaradi česar se lahko počutimo srečne, energizirane in sproščene.

Občutek miru in tišine

Med zvočno kopeljo vas bo obkrožil globok občutek miru in tišine. Zvočna kopel izvedena z glasom, kristalnimi posodami, tibetanskimi skledami in drugimi inštrumenti, vas bo potopila v čutenje zdravilne in čistilne moči glasbil, ki vas obkrožajo. Vaš stres, napetost in depresija se bodo s temi vibracijami sprali. Osvobodili se boste tako čustvene kot fizične travme, zaradi česar se boste počutili bolj žive in v stiku s svojo prvobitnostjo - dušo.

Zdravilne lastnosti zvočne kopeli

Pomaga pri sproščanju stresa in tesnobe - Zvočne vibracije pomagajo zmanjšati tesnobo in stres. Prav tako vam pomagajo, da vaši možgani vstopijo v globoko meditativno stanje, ki ustvari okolje, ki je ugodno za čiščenje in zdravljenje.
Znižuje krvni tlak in uravnava živčni sistem - Zvočne vibracije, ki nastajajo v zvočnih kopelih, prinašajo tako fiziološke kot psihološke koristi. Ko vstopite v meditativno stanje, se krvni tlak in srčni utrip zmanjšata.

60 minut

Še več zdravilnih lastnosti...

Pomaga vam, da se bolje osredotočite in dosežete globoko meditativno stanje- Meditacija ima veliko zdravilnih koristi, vendar doseči popolno meditativno stanje s popolnoma bistrim umom ni enostavno. Vibracije, ki nastanejo med zvočno kopeljo, vas prisilijo, da se osredotočite na močne zvoke, ki vam pomagajo, da vaš um očistijo misli in motenj. Posledično je zvočna kopel preprost način za doseganje popolnega meditativnega stanja.

Pomaga uravnotežiti čakre in spreminja vaše počutje v sproščenost – zvočno kopanje ustvarja popolnoma varen in sproščen prostor. Pripomore k pomlajevanju celic.

Pomaga vam najti notranji mir- Zvočna kopel vam daje možnost ponastaviti misli in se znova povezati s seboj. Zdravilne vibracije vam širijo zavest in prinašajo notranji mir.

Skupinska zvočna kopel se izvaja v manjši skupini do 8 oseb, kjer ležite na blazinah in se lahko popolnoma sprostite.

Cena 25 EUR

Zvočne terapija oz. zvočna meditacija je res vrhunsko doživetje. To vrhunsko doživetje pa dvigne na najvišji nivo še prava podlaga, ki telo sprosti brez vsake mišične zakrčenosti. Ravno to nam ponudi postelja Zerobody. Ko se uležeš nanjo in se počasi spustiš v ta mehak topel objem, dobiš občutek kot bi ležal na oblaku. V samo meditativno stanje tako stopiš izjemno hitro in je tako sama indukcija oz. vpeljava v to stanje na povsem novem nivoju.
Jan Šošteršič