ZVOČNA KOPEL NA ZEROBODY

Zvočna kopel je celovit pristop k sprostitvi in ​​zdravljenju. To je lahko popoln pobeg iz sodobnih življenjskih stresov. Zvočna kopel vam lahko očisti dušo in povrne ravnotežje. To izhaja iz neizmerne moči zvoka in vibracij. Zvok ima velik vpliv na naša čustva in zdravje, zaradi česar se lahko počutimo srečne, energizirane in sproščene.

Zvočna kopel

Zvočna kopel je, kot že ime pove, globoka potopljenost v zvoke in vibracije, ki imajo moč čiščenja in zdravljenja. To je pot samoodkrivanja skozi globoko sprostitev in meditacijo.
Izkušnja je edinstvena in veliko bolj intenzivna, ker je zvočna kopel dejansko izvedena na vodi – Zerobody postelji. Lebdite pogreznjeni v vodo ogreti na telesno temperaturo, ki vas dodatno sprosti in obda z občutenjem varnosti. Med vami in vodo je samo tanka membrana, ki poskrbi da ostanete suhi. Ob tem imate tudi barvno terapijo, ki vas podpre v vaših procesih.

Mir in tišina

Med zvočno kopeljo vas bo obkrožil globok občutek miru in tišine. Zvočna kopel izvedena z glasom, kristalnimi posodami, tibetanskimi skledami in drugimi inštrumenti, vas bo potopila v čutenje zdravilne in čistilne moči glasbil, ki vas obkrožajo. Vaš stres, napetost in depresija se bodo s temi vibracijami sprali. Osvobodili se boste tako čustvene kot fizične travme, zaradi česar se boste počutili bolj žive in v stiku s svojo prvobitnostjo - dušo.

45 - 50 minut

Izkušnja z lebdenjem v objemu vode na sami postelji je bila zame Neprecenljiva. Ključnega pomena so občutki, Ki se aktivirajo ne skozi um ampak skozi celice po vsem telesu kar je celotno telo tudi odreagiralo s trenutnim mravljinčenjem po vsem telesu. Tukaj je šlo vsaj zame za prvobiten občutek, ko sem bil v maternici v objemu plodovne vode v povezavi z mamo. In prebudil se je tudi pra-spomin ob vseh zvokih. Pika na i pa je bila frekvenca ob petju Barbare, ki me je popeljalo v čas, kot da poslušam milo, ljubeče petje in nagovarjanje kot uspavanko moje mame in preko nje tudi Višje zavesti. Maksimalno pomirjajoče. Kar je v teh stresnih časih ključnega pomena. Bojan Vilčnik
Bojan Vilčnik