ZEROBODY MEDITACIJA

Prepustite se vodeni meditaciji na Zerobody postelji. Toplina postelje in občutek varnosti vam bosta pomagala, da se lažje prepustite vodeni meditaciji, ki jo lahko poljubno izbirate.

Meditacije

- Ljubezen do sebe
- Spuščanje strahov
- Odpuščanje
- Odpiranje srca
- Zdravljenje
- Manifestacija

Očistite svoje blokade

Vodena meditacija vam pomaga, da na lahkoten in blag način očistite svoje blokade, ki vas ovirajo v vsakodnevnem življenju. Pomaga tudi, da postavljate trdne temelje za lažje doseganje ciljev.

40 minut

Izkušnja z lebdenjem v objemu vode na sami postelji je bila zame Neprecenljiva. Ključnega pomena so občutki, Ki se aktivirajo ne skozi um ampak skozi celice po vsem telesu kar je celotno telo tudi odreagiralo s trenutnim mravljinčenjem po vsem telesu. Tukaj je šlo vsaj zame za prvobiten občutek, ko sem bil v maternici v objemu plodovne vode v povezavi z mamo. In prebudil se je tudi pra-spomin ob vseh zvokih. Pika na i pa je bila frekvenca ob petju Barbare, ki me je popeljalo v čas, kot da poslušam milo, ljubeče petje in nagovarjanje kot uspavanko moje mame in preko nje tudi Višje zavesti. Maksimalno pomirjajoče. Kar je v teh stresnih časih ključnega pomena.
Bojan Vilčnik