Mnenja strank

V trenutku ko se potopiš v topel objem vode se pričneš izjemno globoko sproščati,tako na psihični kot fizični ravni in zdi se kot da breztežno lebdiš. Zvoki petja, kristalnih posod in ostalih inštumentov pa ti dajejo občutek notranjega miru in hkrati močnega fokusa ki te popelje v višje ravni dojemanja in sprejemanja sebe ter čutenja svojega telesa.
Urška Pavlinič
Nepričakovana in zelo prijetna izkušnja. Ta terapija te dejansko prisili, da doživiš najgljobljo meditacijo, ne zavedaš se telesa, s tem pa misli odplavajo v drugo dimenzijo. Priporočam vsem, ki potrebujejo pomiritev od vsakdanjega stresa!


Mateja Primožič
Izkušnja z lebdenjem v objemu vode na sami postelji je bila zame Neprecenljiva. Ključnega pomena so občutki, Ki se aktivirajo ne skozi um ampak skozi celice po vsem telesu kar je celotno telo tudi odreagiralo s trenutnim mravljinčenjem po vsem telesu. Tukaj je šlo vsaj zame za prvobiten občutek, ko sem bil v maternici v objemu plodovne vode v povezavi z mamo. In prebudil se je tudi pra-spomin ob vseh zvokih. Pika na i pa je bila frekvenca ob petju Barbare, ki me je popeljalo v čas, kot da poslušam milo, ljubeče petje in nagovarjanje kot uspavanko moje mame in preko nje tudi Višje zavesti. Maksimalno pomirjajoče. Kar je v teh stresnih časih ključnega pomena. Bojan Vilčnik
Bojan Vilčnik
Moja izkušnja z Zerobody posteljo, je čudovita. Zelo težko jo je opisati z besedami, kajti zame je bila res nekaj posebnega. 💗 Njena toplina in objem, ki te kar posrka vase in ti hkrati da občutek varnosti, mi je v nekem trenutku vrnila spomin kako je bilo v maminem trebuščku. To enkratno izkušnjo priporočam vsem, res 100% čarobna sprostitev. ✨❤️

Katja Molan
Popoln občutek sproščenosti, takoj ko sem začela lebdedi. Zelena barva me je podprla v zdravljenju, ki sem ga v tistem trenutku rabila.
Zvok skled in Barbarinega glasu je moje meridiane in celice osvobodilo neke težine. Popolna nadgradnja k vsemu kar dnevno že počnem.

Natalija Pešl
Zvočne terapija oz. zvočna meditacija je res vrhunsko doživetje. To vrhunsko doživetje pa dvigne na najvišji nivo še prava podlaga, ki telo sprosti brez vsake mišične zakrčenosti. Ravno to nam ponudi postelja Zerobody. Ko se uležeš nanjo in se počasi spustiš v ta mehak topel objem, dobiš občutek kot bi ležal na oblaku. V samo meditativno stanje tako stopiš izjemno hitro in je tako sama indukcija oz. vpeljava v to stanje na povsem novem nivoju.
Jan Šošteršič

VEČ  KOT

0
ZADOVOLJNIH STRANK