REGRESIJA

Regresija preteklega življenja je nežna oblika hipnoterapije, ki posameznika s pomočjo dostopa do spominov in izkušenj, ki so običajno skrite v njegovi podzavesti, popelje skozi čas v prejšnja življenja ali inkarnacije. Regresija  vas vodi iz hrupa misli v globoko tiho in mirno stanje, kjer je veliko lažje najti spomine na pretekla življenja v vaši podzavesti.

Pozitivni učinki regresije

Ponovno se povežete s preteklimi življenjskimi izkušnjami. Pomaga vam razumeti, zakaj čutite globoko povezanost z določenimi kraji. Raziščite svoje preteklo življenje in trenutne izkušnje s Dušo dvojčico. Ugotovite, kakšne fizične bolezni imate, ki so lahko ostanki preteklih življenjskih izkušenj.

Odpravite strahove

Raziščite nerazrešena čustva, ki so se prenesla v to življenje, in odpravite strahove ali prepričanja, ki jih niste mogli razložiti. Sprejmite ključne lekcije, pridobljene v prejšnjih življenjih.

45-60 min

Popoln občutek sproščenosti, takoj ko sem začela lebdedi. Zelena barva me je podprla v zdravljenju, ki sem ga v tistem trenutku rabila. Zvok skled in Barbarinega glasu je moje meridiane in celice osvobodilo neke težine. Popolna nadgradnja k vsemu kar dnevno že počnem. Natalija Pešl
Natalija Pešl